Tuchel: 'Pavard niet de eerste speler die alleen eigen wil voor ogen heeft'

Reacties

Thomas Tuchel is niet happig op een vertrek van Benjamin Pavard. De rechtsback heeft bij de trainer van Bayern München een vertrekwens ingediend omdat hij naar Internazionale wil.

Tuchel: 'Pavard niet de eerste speler die alleen eigen wil voor ogen heeft'

Pavard vindt het tijd voor verandering en wil vertrekken bij Bayern. 'Hij heeft gevraagd om een transfer, maar wij denken aan de club en het team. Hij heeft nog een contract voor een jaar, dus kan het zinvol zijn om hem nu te verkopen, maar je zit natuurlijk ook met timing', vertelt Tuchel op de persconferentie.

'We zijn ver in de transferperiode, het aanbod kwam laat, het verzoek kwam laat bij mij binnen... Dat maakt het er niet makkelijker op, dus ik sta er rustig in. Ik vat het ook niet persoonlijk op. Ik zal professioneel met Benji blijven samenwerken, want hij is een heel belangrijke speler voor mij. Als er iets verandert, is het aan ons om snel een vervanger te vinden. De drempel is hoog', aldus de Duitser.

Het spreekt niet in Pavards voordeel dat hij zich deze week ziek heeft gemeld bij Bayern. 'Hij is niet de eerste speler die dit doet, die alleen maar zijn eigen wil voor ogen heeft. We vatten het niet persoonlijk op.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.