Tuchel hoopt te beschikken over Ziyech in strijd om volgende prijs

Reacties

Chelsea-manager Thomas Tuchel kon dinsdagavond laat na de Champions League-zege op Lille nog weinig zeggen over de ernst van de kwetsuur van de uitgevallen Hakim Ziyech.

Tuchel hoopt te beschikken over Ziyech in strijd om volgende prijs
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Lille
Lille

De spelmaker, die de laatste weken zo op dreef is, moest zich vanwege een enkelblessure na een uur laten vervangen door Saúl Ñíguez. In de beginfase had Ziyech uit een corner nog de assist verzorgd bij de 1-0 van Kai Havertz.

'Ik heb de dokter nog niet gesproken over Hakim, hopelijk is het niet al te ernstig', meldde Tuchel na afloop in gesprek met BT Sport. 'Vandaag is het dinsdag, er zijn nog voldoende dagen te gaan tot zondag. Hopelijk is hij er dan klaar voor.'

Tuchel refereert aan de finale om de League Cup tegen Liverpool. Chelsea tracht komend weekeinde na de successen in de strijd om de Europese Super Cup en het WK voor clubteams zijn derde prijs van het seizoen in de wacht te slepen.

Ook Mateo Kovacic zal een vraagteken zijn voor dat duel. De middenvelder kampte in de eerste helft al met klachten om vlak na de hervatting te worden gewisseld. 'Ik had hem halverwege al naar de kant moeten halen', zo baalde Tuchel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.