Chelsea-spelers bedanken Pochettino, meerdere opvolgers in beeld

Reacties

Het ontslag van Mauricio Pochettino bij Chelsea doet niet alleen in de Britse pers wenkbrauwen fronzen. Ook diverse spelers van Chelsea hebben inmiddels hun steun betuigd aan de ontslagen Argentijn.

Chelsea-spelers bedanken Pochettino, meerdere opvolgers in beeld
© Pro Shots

Nicolas Jackson zette een foto van zichzelf met Pochettino online, begeleid door de emoji van een hand die in je gezicht belandt, met het bijschrift 'ik hou van je coach, ik had graag langer samengewerkt'. Moisés Caicedo noemde het 'een feest' om met Pochettino te werken, Raheem Sterling bedankte de manager voor bewezen diensten en wenste hem alle succes voor de toekomst.

Ook Cole Palmer, de absolute uitblinker op dit verloren seizoen op Stamford Bridge, had mooie woorden over voor zijn trainer. Palmer: 'Coach, bedankt voor alles dat je voor me hebt gedaan en voor het doen uitkomen van mijn dromen. Alle goeds voor de toekomst.' John Terry, het clubicoon die nu in de jeugdopleiding actief is, meldde zich op Instagram in het debat en verkondigde zijn standpunt dat de club geen transfers zou moeten doorvoeren voordat er een nieuwe manager is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Verschillende media noemen meermaals dezelfde kandidaten voor de vacature op de Londense trainersbank. Enzo Maresca van Leicester City zou de gewenste kandidaat zijn, bovendien zou er in zijn contract een ontsnappingsclausule van tien miljoen euro zijn opgenomen. Als de Italiaan het niet wordt, zou Chelsea ook oren hebben naar de diensten van Roberto De Zerbi (clubloos), Rúben Amorim (Sporting Portugal), Hansi Flick (clubloos), Kieran McKenna (Ipswich Town), Michel (Girona) en Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart).

Voor McKenna zijn inmiddels meer clubs in de markt. Begin deze maand verscheen op VI PRO een portret van de succescoach van Ipswich Town

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer C. Palmer
Meer over C. Palmer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.