Trotse Sabella verliest geblesseerde Di María

Reacties

Smet op de 1-0 zege van Argentinië in de kwartfinale op België was de blessure van Ángel Di María, die mogelijk zijn laatste wedstrijd op het WK gespeeld heeft. Over de wedstrijd zelf was Alejandro Sabella tevreden.

Trotse Sabella verliest geblesseerde Di María

'Voor het eerst sinds lange tijd zijn we weer bij de laatste vier op het WK. Dat is geweldig. We hebben iets om trots op te zijn', reageerde bondscoach Sabella na de wedstrijd. 'Ik ben blij voor de spelers, de technische staf, voor het volk en voor mijn familie. Voor iedereen eigenlijk.'

Tegen België overtuigde Argentinië opnieuw niet, maar Sabella keek desondanks tevreden terug op de overwinning. 'Misschien hebben we vandaag onze beste prestatie tot nu toe geleverd. Het elftal was in balans, in alle opzichten. Dat gaf de doorslag.'

Tegenvaller voor Sabella was het geblesseerd uitvallen van Di María, die vanwege een spierblessure al na een half uur van het veld ging. Argentijnse media melden dat de middenvelder van Real Madrid dit WK waarschijnlijk niet meer in actie komt.

Argentinië speelt woensdag vanaf 22.00 uur (Nederlandse tijd) in de halve finale tegen de winnaar van het duel tussen Oranje en Costa Rica.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.