Trefzekere Misidjan ligt op titelkoers: 'Het kan niet op'

Reacties

Virgil Misidjan is uitgegroeid tot een sleutelspeler van Ludogorets Razgrad, waarmee hij op weg is naar de tweede titel op rij.

Trefzekere Misidjan ligt op titelkoers: 'Het kan niet op'

Door de eindstand op 0-3 te bepalen bracht Misidjan zaterdagavond tegen Slavia Sofia zijn aantal competitietreffers naar zeven. 'Voorheen had ik daar bij Willem II een heel seizoen voor nodig. Dat geeft aan dat ik me goed ontwikkel', zei de 21-jarige Brabander tegen Voetbal International.

Sinds zijn transfer naar Bulgarije in de zomer van 2013 boekt Misidjan het ene na het andere succes. 'Europa League, het winnen van de landstitel, beker en Super Cup. En dit seizoen was daar de Champions League. Het kan niet op.'

In de groepsfase werd Ludogorets vierde in een poule met Liverpool, Real Madrid en FC Basel. 'Helaas heb ik het in de groepsfase niet helemaal waargemaakt, anders dan een jaar terug in de Europa League vond ik mijzelf niet zo beslissend en belangrijk', oordeelde Misidjan. 'Of ik shirts geruild heb? Nee, ik ben niet het type om na afloop achter een bekende speler aan te hollen. Wél had ik na de wedstrijd in Bernabéu een leuk gesprekje met Gareth Bale.'

'Ook volgend seizoen verwacht ik weer met Ludogorets in de Champions League te spelen', voegde Misidjan toe. 'Al moeten we eerst nog landskampioen worden.' Wat dat betreft zette Ludogorets een goede stap met de zege op Slavia Sofia. De voorsprong op achtervolger CSKA Sofia is nu drie punten, al heeft de nummer twee nog wel een duel tegoed. 'Vorig jaar beslisten we de titelstrijd ook pas in de laatste fase van de competitie', was Misidjan optimistisch.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.