Trauner wordt naar Feyenoord-fans geduwd: 'Erg mooi om terug te zijn'

Reacties

Feyenoord-verdediger Gernot Trauner heeft genoten van zijn rentree na een knieblessure. De korte invalbeurt tegen Fortuna Sittard smaakt naar meer.

Trauner wordt naar Feyenoord-fans geduwd: 'Erg mooi om terug te zijn'
© Pro Shots
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
2 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Trauner kwam door zijn knieblessure dit kalenderjaar nog niet in actie voor Feyenoord, tot Arne Slot hem in de 78ste minuut liet invallen bij een 1-4 stand in Sittard. 'Het was erg mooi om terug te zijn en weer op het veld te staan', zei de tevreden Trauner bij ESPN. 'Het is erg goed dat we hier gewonnen hebben. Dat was niet makkelijk. Waarom niet? Het veld hier is niet zo goed en tegen Fortuna spelen is nooit makkelijk. Ze zijn gevaarlijk met counters en zoeken snel de diepte. Maar we begonnen goed en dat maakte het voor mij makkelijker om weer in het team te komen.'

De dertigjarige Oostenrijker leidde tijdens het interview de aandacht van zichzelf af, zoals hij bij het bedanken van de uitsupporters ook niet graag in de schijnwerpers stond. De bescheiden routinier kreeg duwtjes in zijn rug van medespelers om naar voren te treden. 'Ze zeiden dat ik naar de fans moest. Ik kom graag bij de fans, maar de andere spelers waren van grotere waarde geweest vandaag. Dus ik stond niet graag in het middelpunt. De fans gaven me wel een goed gevoel, zij zijn ook blij dat ik terug ben', aldus de centrumverdediger.

Arne Slot gaf kort na het laatste fluitsignaal in de perszaal aan dat Trauner in de komende periode niet gehaast ingepast zal worden. Het centrum staat goed met David Hancko en Lutsharel Geertruida als duo en dat geeft rust. 'Het is heel fijn dat Gernot weer op het trainingsveld staat. Hij had pas twee trainingen meegedaan, dus het was niet heel logisch om hem vandaag in te laten vallen, maar de stand liet dat toe. De achterhoede staat goed, dus als er geen nood aan de man is, dan zullen we hem heel rustig gaan brengen', blikte de Feyenoord-coach vooruit op de komende weken, waarin Feyenoord in de Eredivisie achtereenvolgens FC Groningen, FC Volendam en Ajax treft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.