Trauner maakt Feyenoord-debuut in Luzern, Fer begint op de bank

Reacties

Gernot Trauner maakt donderdagavond zijn officiële debuut voor Feyenoord. Leroy Fer moet in het uitduel met FC Luzern in de derde voorronde van de Conference League genoegen nemen met een plek op de bank.

Trauner maakt Feyenoord-debuut in Luzern, Fer begint op de bank
© Pro Shots
FC Luzern
FC Luzern
0 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Fer startte vorige week nog in de basis in de return tegen FC Drita, maar maakte als gelegendheidsverdediger geen beste indruk. Op het middenveld is nu ook geen plek voor de 31-jarige aanvoerder. Daar staan Orkun Kökcu, Guus Til en Jens Toornstra, die bij afwezigheid van Fer captain is.

Achterin krijgt Trauner bij zijn eerste officiële wedstrijd in Rotterdamse dienst gezelschap van Marcos Senesi. Tyrell Malacia en Marcus Holmgren Pedersen zijn zoals verwacht de backs. Luis Sinisterra, Bryan Linssen en Alireza Jahanbakhsh vormen de aanval.

Bij tegenstander Luzern is voor ex-Feyenoorder Jordy Wehrmann geen plek in de basis. Voormalig Bayern München-verdediger Holger Badstuber verschijnt wel aan de aftrap bij de Zwiters, waar met Filip Ugrinic (ex-FC Emmen) een oude bekende uit de Eredivisie speelt.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü: Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer G. Trauner
Meer over G. Trauner
Meer L. Fer
Meer over L. Fer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.