Feyenoord treft Wehrmann: 'Hij weet dat hij het rustiger aan moet doen'

Reacties

Met de wedstrijden tegen FC Luzern op komst is de Europese focus weer volledig aanwezig bij Feyenoord, verdediger Marcos Senesi blikte vooruit op de wedstrijden in de derde voorronde van de Conference League.

Feyenoord treft Wehrmann: 'Hij weet dat hij het rustiger aan moet doen'
© Pro Shots
FC Luzern
FC Luzern
0 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord moet een flinke route afleggen richting de groepsfase van het nieuwe UEFA-toernooi. In de tweede ronde werd afgerekend met FC Drita, FC Luzern is dus de volgende tegenstander en bij nieuw succes wordt er nog gespeeld in de play-offs tegen IF Elfsborg of Velez Mostar.

Voor het vernieuwde Feyenoord is het helemaal geen probleem om veel wedstrijden te spelen, stelt Senesi. Hij stond deze week in de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1) voor het eerst samen met Gernot Trauner binnen de lijnen. Door speelminuten met elkaar te maken, wennen ze aan elkaar. 'We praten met elkaar over hoe we spelen en door wedstrijden te spelen, leren we elkaar beter kennen', stelt Senesi bij het clubkanaal. 'We spelen in een andere speelstijl dan vorig seizoen. We moeten nog veel verbeteren en dat proberen we elke wedstrijd te doen. Het is een proces, maar dat komt goed.'

Toen FC Luzern als tegenstander uit de koker kwam rollen, gingen de aandacht in Rotterdam uiteraard meteen uit naar Jordy Wehrmann. De middenvelder werd deze zomer definitief overgenomen door de Zwitsers. 'Ik ben blij dat hij voor een club speelt waar hij gelukkig is', aldus Senesi. 'Ik heb niet met Jordy gesproken, hij weet dat hij van Feyenoord komt en het dus wat rustiger aan moet doen', sluit de Argentijnse verdediger grappend af.

Feyenoord reist voor de heenwedstrijd af naar Zwitserland, volgende week donderdag wordt de returnwedstrijd in De Kuip gespeeld. Tussen het tweeluik door speelt Feyenoord nog een mooie oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.