Transfervrije Ghoochannejhad kiest voor Cypriotische kampioen

Reacties

Reza Ghoochannejhad vervolgt zijn loopbaan bij APOEL Nicosia. De aanvaller was transfervrij nadat zijn contract bij SC Heerenveen was geëindigd.

Transfervrije Ghoochannejhad kiest voor Cypriotische kampioen

Ghoochannejhad tekent een contract tot medio 2020 in Cyprus. APOEL Nicosia werd vorig jaar voor de 27ste keer landskampioen. Daardoor kreeg de ploeg van doelman Boy Waterman de kans op kwalificatie voor het hoofdtoernooi van de Champions League, maar APOEL strandde al in de eerste voorronde. Zodoende resten barrages voor de Europa League.

De Iraniër groeide op in Leeuwarden en begon zijn profcarrière in 2005 bij Heerenveen. Na een aantal omzwervingen belandde hij in 2016 op het oude nest. In het seizoen 2016/17 scoorde hij negentien keer, vorig jaar stokte de teller bij acht treffers.

Ghoochannejhad was deze zomer met Iran aanwezig op het WK. Na de uitschakeling in de groepsfase kondigde de dertigjarige spits zijn afscheid aan bij de nationale ploeg. Ghoochannejhad speelde geen enkel duel in Rusland, op het WK in 2014 was hij nog eerste spits van Iran.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.