Reza kiest na bittere WK-droom voor opvallend einde interlandloopbaan

Reacties

De bij SC Heerenveen vertrekkende Reza Ghoochannejhad komt niet langer uit voor de nationale ploeg van Iran. De dertigjarige aanvaller heeft kort na de laatste WK-wedstrijd van zijn land zijn afscheid als international aangekondigd.

Reza kiest na bittere WK-droom voor opvallend einde interlandloopbaan

Ghoochannejhad deed dat via Instagram en deelde daar zijn afwegingen. 'Soms moet je in het leven een moeilijke keuze maken, deze beslissing maakt mijn leven comfortabeler. Dat ik zes jaar in de nationale ploeg heb mogen spelen, is een grote eer geweest. Een van de grootste in mijn carrière en leven', is er onder andere te lezen in de verklaring.

Ghoochannejhad kwam tot 44 interlands en scoorde daarin zestien keer voor het land dat maandag boven Marokko en onder Spanje en Portugal als derde eindigde in Groep B. Bij het WK kwam de aanvaller die deze zomer transfervrij vertrekt uit Friesland niet in actie voor de ploeg van bondscoach Carlos Queiroz.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.