'Transfervrije Bero gaat voor hereniging met Letsch'

Reacties

De kans is groot dat Matusz Bero zijn carrière vervolgt in de Bundesliga. Volgens Duitse media is de transfervrije Vitessenaar hard op weg naar VfL Bochum, waar hij dan herenigd wordt met Thomas Letsch.

'Transfervrije Bero gaat voor hereniging met Letsch'

De 27-jarige trekt de Vitesse-deur transfervrij achter zich dicht en had daarom meerdere opties, voornamelijk in het buitenland. De kans is volgens regionale media groot dat Bochum de strijd gaat winnen. Met die club speelt Bero volgend seizoen in de Bundesliga. Onder Letsch krabbelde de club weer op en werd handhaving veiliggesteld: Bochum finishte op de vijftiende plaats in de competitie.

'Of dit een afscheid is? In het leven en het voetbal weet je het nooit, maar voor nu wel. Ik ben dankbaar dat ik het vertrouwen heb gekregen door wat ik hier heb gedaan. Dat helpt me een beter mens en betere voetballer te worden', vertelde Bero in zijn afscheidsinterview via de Vitesse-kanalen.

Bero maakte in de zomer van 2018 de overstap van Trabzonspor naar Vitesse. Hij kwam in Arnhem tot 143 Eredivisie-wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.