Transfersoap nog lang niet voorbij: 'Dembélé lacht om deadline van Barcelona'

Reacties

Barcelona wil het aflopende contract van Ousmane Dembélé verlengen en hoopt snel duidelijkheid te krijgen over de situatie. De aanvaller is echter niet onder de indruk van de gestelde deadline.

Transfersoap nog lang niet voorbij: 'Dembélé lacht om deadline van Barcelona'
© Pro Shots

De contractsituatie van Dembélé (24) is al geruime tijd een veelbesproken onderwerp bij Barcelona, dat afgelopen maandag nog een 'cruciaal overleg' voerde met het management van de Fransman. Mateu Alemany, de technisch directeur van Barcelona, zou de Fransman hierin een deadline hebben gegeven om te reageren op de laatste aanbieding die de Catalanen hem hebben gedaan.

In de Spaanse media is niet bekend op welke datum deze deadline ligt, maar de journalisten denken aan aankomende zondag. Bij de presentatie van Ferran Torres liet Alemany immers weten dat hij de aankoop van Manchester City voor het einde van de week hoopte te kunnen registreren bij de Spaanse voetbalbond. Dat lijkt echter pas te kunnen als er duidelijkheid is over Dembélé.

Barcelona heeft dus haast, maar de hoofdrolspeler in de kwestie heeft dat een stuk minder. SPORT heeft begrepen dat er in het kamp van Dembélé hard is gelachen om de deadline: de speler en zijn management hebben immers het idee dat zij alle touwtjes in handen hebben. Dembélé wil dan ook gewoon rustig afwachten, om te kijken welke aanbiedingen er deze maand allemaal binnenkomen.

Een contractverlenging is voor Dembélé ook zeker nog mogelijk, maar dan wel op de voorwaarden van de speler, en niet op die van Barcelona. Op dit moment liggen er dus nog drie opties op tafel: een contractverlenging, een wintertransfer of een transfervrije uittocht in januari. Maar Barcelona hoeft niet snel op duidelijkheid te rekenen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.