Verlengen of vertrekken: Barça gaat cruciaal onderhoud met Dembélé in

Reacties

Barcelona voert maandag een cruciaal gesprek met het management van Ousmane Dembélé over de sportieve toekomst van de 24-jarige vleugelspeler, zo melden diverse Spaanse media. Blijft een akkoord uit, dan wordt Dembélé op de transferlijst geplaatst.

Verlengen of vertrekken: Barça gaat cruciaal onderhoud met Dembélé in
© Pro Shots

Lange tijd leek er schot te zitten in de onderhandelingen over het verlengen van het komende zomer aflopende contract met de ex-speler van Borussia Dortmund, maar eerder deze week kwam zaakwaarnemer Moussa Sissoko vanuit het niets met tal van eisen waar Barça weigert aan te voldoen.

Als de makelaar hieraan vasthoudt, is een winterse transfer onvermijdelijk, aangezien de Catalanen een speler die ze in 2017 voor meer dan honderd miljoen euro aantrokken per se niet gratis willen zien vertrekken.

Hoofdtrainer Xavi is volgens de kranten AS en Sport erg teleurgesteld in Dembélé omdat de Fransman hem op 20 december nog zou hebben laten weten zijn contract te gaan verlengen. De oefenmeester heeft het gevoel dat de flankaanvaller zich wel erg veel laat beïnvloeden door zijn omgeving.

Als gevolg van blessureleed - niet voor het eerst in zijn loopbaan bij Barcelona - kwam Dembélé in het huidige La Liga-seizoen slechts vijf keer in actie.

Ousmane Dembélé is een van de aanvallende pionnen in FC Transfervrij. Lees welke sterren nog meer spoedig gratis mogen vertrekken bij hun club:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer O. Dembélé
Meer over O. Dembélé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.