Transfersoap Dembélé krijgt vervolg: Dortmund stelt Barcelona deadline

Reacties

Borussia Dortmund gaat na 26 augustus niet meer in op aanbiedingen van Barcelona voor Ousmane Dembélé. Voorzitter Hans-Joachim Watzke laat door Kicker optekenen dat de Catalanen nog twee competitieduels hebben om te voldoen aan de voorwaarden van BVB, dat vorige week Dembélé een schorsing oplegde.

Transfersoap Dembélé krijgt vervolg: Dortmund stelt Barcelona deadline

Watzke stelt dat Dortmund de begeerde Fransman niet meer laat gaan na de tweede competitiewedstrijd van het seizoen, over twaalf dagen tegen Hertha BSC. 'Die tijdspanne is genoeg', aldus de voorzitter tegen Kicker. Volgens het Duitse tijdschrift verlangt Dortmund 150 miljoen euro voor het twintigjarige toptalent.

Donderdag ontbrak Dembélé opvallenderwijs op de training van de Duitsers, zonder dat trainer Peter Bosz daar vooraf op de hoogte van was. De aanvaller was niet te bereiken door de club en werd geschorst. Die sanctie wordt tot nader order gehandhaafd.

Daarnaast bevestigde BVB dat het een bod van Barça op de flankspeler heeft afgeslagen. Barcelona is na het vertrek van Neymar naar Paris Saint-Germain naarstig op zoek naar offensieve versterking en richt daarbij naar verluidt voornamelijk de pijlen op Dembélé en Liverpool-smaakmaker Philippe Coutinho. Maandag werd tevens de komst van middenvelder Paulinho reeds bevestigd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.