Transferdagboek 4/7: Carvalho, Khedira en Santa Cruz

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt wederom een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten. Borussia Dortmund is gek op spitsen uit Paraguay. De club heeft Lucas Barrios en Nelson Valdez al onder contract staan en heeft nu interesse in Roque Santa Cruz. De aanvaller heeft bij zijn huidige club Manchester City geen zich op een basisplaats en aast dan ook op een transfer. Volgens The Sun heeft Borussia Dortmund van onder meer Palermo en Valencia.

Transferdagboek 4/7: Carvalho, Khedira en Santa Cruz

Ricardo Carvalho zou zijn loopbaan weleens kunnen vervolgen in de Serie A. De verdediger van Chelsea staat in de belangstelling van manager Rafa Benítez, die José Mourinho is opgevolgd bij Internazionale. Corriere dello Sport meldt dat Carlo Ancelotti open staat voor een vertrek van de Portugees, die opgevolgd moet worden door David Luiz (Benfica).

Een speler die zich tijdens het WK heeft getoond aan de hele voetbalwereld is Sami Khedira (foto onder). De middenvelder van VfB Stuttgart presteert uitstekend met Duitsland, dat in de halve finale uitkomt tegen Spanje, en heeft zich volgens Kicker in de kijker gespeeld van Sir Ales Ferguson. De manager wil Khedira deze zomer graag naar Manchester United halen.

Bekijk hier al onze video's