Transferdagboek 29/1: Benítez, Fernandes en Lloris

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt wederom een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten. Juventus heeft na de uitschakeling in de Coppa Italia definitief besloten niet meer door te gaan met Ciro Ferrara. En zijn opvolger heet Rafa Benítez. De huidige trainer van Liverpool maakt volgens Tuttosport het seizoen nog wel af in Engeland, maar vertrekt komende zomer naar Juventus. Tot die tijd zal Claudio Gentile de taken overnemen van de spoedig vertrekkende Ferrara.

Transferdagboek 29/1: Benítez, Fernandes en Lloris

Manchester United heeft Edwin van der Sar gevraagd zijn pensioen nog een seizoen uit te stellen, maar is tevens een zoektocht begonnen naar een opvolger. Hugo Lloris van Olympique Lyon zou de favoriet zijn. Volgens The Sun zou Man Utd al een eerste bod hebben uitgebracht. Naast een onbekend geldbedrag biedt de club ook de Braziliaan Anderson aan.

José Mourinho heeft al verschillende keren aangegeven dat hij een middenvelder aan zijn selectie wil toevoegen en lang leek dat Cristian Ledesma te worden, maar Inter weet geen akkoord te bereiken met Lazio. Mourinho heeft daarop zijn aandacht verlegd naar Manuel Fernandes. volgens Diário de Notícias wil Inter de Portugees de rest van dit seizoen huren van Valencia.

Naast het transferdagboek is meer informatie te vinden in het Dossier Transfers, waarin onder andere een overzicht te vinden is van de transfers van de Eredivisieclubs.

Bekijk hier al onze video's