Transferdagboek 26/09: De Vrij, Isco, Schneiderlin, Di María

Reacties

De transfermarkt is in de meeste landen gesloten, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de geruchten en speculaties. Welke deals zijn mislukt? Vinden clubloze spelers nog een nieuwe werkgever en wat zijn de plannen als de markt op 1 januari weer opent? Dat lees je dagelijks vroeg in de avond in deze rubriek.

Transferdagboek 26/09: De Vrij, Isco, Schneiderlin, Di María

José Mourinho hoopt Isco naar Manchester United te halen, zo meldt het Spaanse AS. De middenvelder kan bij Real Madrid niet op veel speeltijd rekenen. Ook AC Milan zou interesse hebben in de Spaanse international, die dit seizoen drie keer inviel bij Real.

Leicester City staat er naar verluidt voor open om Danny Drinkwater te verkopen aan Manchester United, maar zou volgens The Sunday People wel Morgan Schneiderlin in de deal willen betrekken. De 26-jarige Franse middenvelder komt niet voor in de plannen van Mourinho en zou niet onwelwillend staan tegenover een vertrek. Leicester vraagt naar het schijnt meer dan twintig miljoen euro voor Drinkwater.

Chelsea zou zijn afgeschrikt door de hoge vraagprijs van Lazio voor Stefan de Vrij. Volgens The Sunday People vraagt de Romeinse club ongeveer vijftig miljoen euro voor de Nederlandse verdediger. Chelsea-manager Antonio Conte zag de komst van De Vrij wel zitten, aangezien hij defensieve versterking wil halen. Nu zou hij zich toch op andere spelers richten.

Conte hoopt zich daarnaast te versterken met Ángel Di María, zo bericht The Daily Star. De middenvelder van Paris Saint-Germain zou sinds de komst van trainer Unai Emery niet meer gelukkig zijn in de Franse hoofdstad. De Argentijn hoopt nu op een terugkeer naar de Premier League en Chelsea zou een van de clubs zijn die voor hem in de markt is. Di María, die eerder in Engeland mislukte bij Manchester United, scoorde niet in de eerste zeven competitieduels.

Krijgt Ángel Di María een herkansing in de Premier League?
Krijgt Ángel Di María een herkansing in de Premier League?

Barcelona wil rechtsback Sergi Roberto langer vastleggen. De van origine middenvelder is na het vertrek van Dani Alves omgeturnd tot verdediger. Op die plek maakt de Spanjaard een goede indruk. Hij ligt nog vast tot halverwege 2019. Volgens El Mundo Deportivo wil Barcelona naast Roberto onder anderen Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar en Marc-André Ter Stegen langer aan zich binden.

Internazionale volgt de verrichtingen van het Benfica-duo Nélson Semedo en Victor Lindelöf. Technisch directeur Piero Ausilio bevestigt aan het Portugese O Jogo dat de club van trainer Frank de Boer het tweetal in de gaten houdt. De Zweed Lindelöf is een centrale verdediger, Semedo speelt als rechtsback. Volgens Ausilio heeft Inter een brede selectie en worden er pas aankopen gedaan als spelers echt van waarde kunnen zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.