Transfer Dumfries naar Inter dichterbij: beweging in gesprekken met PSV

Reacties

De transfer van Denzel Dumfries naar Internazionale komt dichterbij. Sinds woensdagavond is er beweging gekomen in de onderhandelingen tussen PSV en de kampioen van Italië over de overstap van de 25-jarige rechtsback.

Transfer Dumfries naar Inter dichterbij: beweging in gesprekken met PSV
© Pro Shots

In tegenstelling tot Donyell Malen moest Dumfries deze zomer geduld hebben tot hij zijn toptransfer te pakken had. Waar de 22-jarige aanvaller eind juli al een miljoenentransfer naar Borussia Dortmund maakte, zat zijn collega-international sinds zijn terugkeer van het EK in de wachtkamer.

Dat wachten lijkt nu te worden beloond. VI meldde eerder al dat Inter naar verwachting deze week een bod zou uitbrengen op Dumfries nu de megatransfer van Romelu Lukaku naar Chelsea zo goed als rond is. Inmiddels is dat gebeurd, maar het eerste bod van Inter was naar de zin van PSV te laag. 

PSV verlangt tussen de vijftien à twintig miljoen euro voor Dumfries. Inter wilde volgens Italiaanse media in eerste instantie niet verder gaan dan twaalf miljoen euro, maar beweegt inmiddels toe naar het door de Eindhovenaren verlangde bedrag. Deze donderdag zal blijken of dat leidt tot een deal.

Als Dumfries zijn gewenste overstap krijgt, zou hij na Stefan de Vrij de tweede Nederlander worden bij Inter. Bij de Nerazzurri ligt een vacature op de rechterflank. De Marokkaanse vleugelverdediger Achraf Hakimi maakte eerder deze zomer voor zestig miljoen euro de overstap naar Paris Saint-Germain.

'Verwacht dat transfer Dumfries heel snel rondkomt'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer D. Dumfries
Meer over D. Dumfries
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.