Toulouse sluit Aboukhlal weer in de armen na interne ontmoeting

Reacties

De schorsing van Zakaria Aboukhlal bij Toulouse is per direct opgeheven. Dat laat de club weten in een beknopt statement.

Toulouse sluit Aboukhlal weer in de armen na interne ontmoeting
© Pro Shots
Nice
Nice
0 - 0
Toulouse
Toulouse

De beslissing volgt op een interne ontmoeting met Laurence Arribagé, de vrouw tegen wie Aboukhal vrouwonvriendelijke teksten geroepen zou hebben. De 23-jarige Aboukhlal, ex-speler van AZ en PSV, bracht eerder al een statement naar buiten waarin hij zei niks te weten van berichtgevingen over hem van RMC Sport.

RMC kwam maandag met een verhaal over Aboukhlal naar aanleiding van het vieren van de winst van de Coupe de France. Tijdens de festiviteiten werd de spelersgroep toegesproken door Arribagé, locoburgemeester en wethouder sport van de stad. Toen de spelers wat rumoerig waren, vroeg Arribagé om stilte. Aboukhlal zou vervolgens hebben gezegd: 'Thuis praten vrouwen niet zo tegen mannen.'

'Na deze bijeenkomst concludeerden we dat de door RMC Sport gerapporteerde feiten niet echt weerspiegelden wat er op 30 april is gebeurd', luidt het statement van Toulouse donderdag. 'De club wil aangeven dat het onderzoek is afgesloten en dat de speler weer aansluit bij de selectie. De club wil verder geen commentaar geven.'

Aboukhlal kan zondag mogelijk weer in actie komen voor Toulouse in de uitwedstrijd bij Nice. De club waar ook Branco van den Boomen, Stijn Spierings en Thijs Dallinga op de loonlijst staan, is al veilig en won dus eerder de Franse beker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.