Totti snapt transferstrategie Mourinho en prijst mentaliteit van Ibrahimovic

Reacties

Francesco Totti juicht de komst van Nemanja Matic bij AS Roma toe. De clubicoon van de Romeinen snapt waarom José Mourinho zich sterk heeft gemaakt voor het aantrekken van de middenvelder.

Totti snapt transferstrategie Mourinho en prijst mentaliteit van Ibrahimovic
© Pro Shots

Matic (33) maakt transfervrij de overstap naar de Conference League-winnaar nadat zijn contract bij Manchester United afliep. De Serviër, in het seizoen 2010/11 nog op huurbasis actief bij Vitesse, stond sinds de zomer van 2017 onder contract bij The Red Devils, waar hij ook al samenwerkte met Mourinho. De Portugees haalde Matic eerder van Benfica naar Chelsea.

'Als Mourinho het besluit heeft genomen om Matic te halen, dan zal hij zeker een nuttige speler worden voor Roma. Matic heeft zijn waarde ook al bewezen bij andere grote Europese clubs. Roma moet zich nu richten op een terugkeer in de Champions League en om daar te komen heb je kampioenen nodig', zei Totti in gesprek met Sky Sport Italia.

Ibrahimovic
De 45-jarige Romein stak in hetzelfde interview Zlatan Ibrahimovic een hart onder de riem bij zijn herstel van een knie-operatie, waardoor de Zweed naar verwachting zes tot zeven maanden uit de roulatie is. De veertigjarige Ibrahimovic zou van AC Milan al hebben gehoord dat er ondanks de blessureperiode een nieuw contract voor hem klaar ligt.

'Ik zou waarschijnlijk al hebben opgegeven als ik op die leeftijd zes of zeven maanden uit de roulatie zou zijn. Maar we kennen allemaal het karakter van Zlatan. Hij is iemand die nooit opgeeft en er vol voor gaat. Ik weet zeker dat wat hij uiteindelijk besluit over zijn toekomst, hij de juiste keuze zal maken', besluit Totti, die voor zijn pensioen in 2017 in veertien directe ontmoetingen met Ibrahimovic elf keer onderuit ging.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.