Tottenham start met kleine overwinning op Crystal Palace

Tottenham Hotspur heeft de uitwedstrijd tegen promovendus Crystal Palace met minimaal verschil gewonnen (0-1). Nacer Chadli debuteerde bij de Spurs, maar kwam nog niet tot een doelpunt.

Tottenham start met kleine overwinning op Crystal Palace

Wel zorgde Chadli, die deze zomer de overstap van FC Twente naar Tottenham maakte, voor veel gevaar. Dat Tottenham lange tijd niet scoorde, kwam door de solide verdediging van Crystal Palace. Ook had het elftal met de afwezigheid van de geblesseerde Gareth Bale een stuk minder snelheid en creativiteit in de ploeg. Desalniettemin vulde Chadli zijn positie aardig in.

Niet alleen had Tottenham moeite om door de stugge defensie te komen, Crystal Palace-doelman Julian Speroni stond ook nog eens uitstekend te keepen. Met name op een hard schot van Gylfi Sigurdsson reageerde de keeper zeer attent.

Kwam Chadli ondanks een aantal pogingen niet tot scoren, Roberto Soldado deed dat wél. Na een handsbal van Dean Moxey kregen de bezoekers een strafschop toegewezen. Soldado bleef koel en schoot daardoor het enige doelpunt van de wedstrijd binnen.

De ploeg van manager André Villas-Boas ontvangt volgende week op White Hart Lane Swansea City voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen