Tottenham Hotspur pikt stand-in voor Kane op bij Benfica

Reacties

Tottenham Hotspur heeft zich een halve week voor het verstrijken van de transferdeadline versterkt met Carlos Vinícius. De 25-jarige spits wordt gehuurd van Benfica.

Tottenham Hotspur pikt stand-in voor Kane op bij Benfica
© Pro Shots

Vinícius werd vorig seizoen nog gedeeld topscorer in de Portugese competitie, waarin hij toen achttien keer had gescoord. Dit seizoen moet hij in Noord-Londen bewijzen een waardige vervanger van Kane te zijn op de momenten dat de sterspeler rust krijgt of geblesseerd is.

Met het huren van Vinícius is de laatste leegte in de selectie van Spurs opgevuld. Manager José Mourinho zocht al langer naar een alternatief voor Kane en onder anderen Arek Milik en Wout Weghorst werden in verband gebracht met een transfer. Vinícius is de tweede aanvallende versterking voor Tottenham van deze transferperiode. Eerder werd al Gareth Bale gehuurd van Real Madrid.

Het is nog onduidelijk of Mourinho dit weekend al over de Braziliaanse huurling kan beschikken. Zondag speelt Tottenham op Old Trafford de topper tegen Manchester United (aftrap 17.30 uur).

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van Manchester United - Tottenham Hotspur?
  • 61% Zege Manchester United (881 stemmen)
  • 19% Gelijkspel (267 stemmen)
  • 20% Zege Tottenham Hotspur (286 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.