Tottenham Hotspur-fans verkiezen Bergwijn boven Son en Moura

Reacties

De supporters van Tottenham Hotspur hebben de goal van Steven Bergwijn tegen Manchester City verkozen tot Doelpunt van de Maand.

Tottenham Hotspur-fans verkiezen Bergwijn boven Son en Moura
© Pro Shots

Bergwijn maakte in januari de overstap van PSV naar Tottenham en begon in de kraker tegen City direct in de basis. Dat basisdebuut bekroonde hij met een prachtig doelpunt: hij kreeg de bal twintig minuten voor tijd van Lucas Moura, controleerde op de borst en volleerde knap raak. Het was de aanzet tot de uiteindelijke 2-0 overwinning op de regerend kampioen.

De fans van Tottenham zijn het nog niet vergeten. Bij de Doelpunt van de Maand-verkiezing van februari kreeg Bergwijn liefst 42 procent van de stemmen. Daarmee liet de Oranje-international onder anderen Heung-Min Son achter zich. De Zuid-Koreaan kreeg 35 procent van de stemmen voor zijn knappe treffer tegen Aston Villa. Toby Alderweireld, Lucas Moura en Emma Mitchell waren de andere kanshebbers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Bergwijn is een speler voor de top'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer S. Bergwijn
Meer over S. Bergwijn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.