Tot en met 21 september elke wedstrijd minuut stilte vanwege aardbeving

Reacties

Vanaf zondag zal er tot en met donderdag 21 september aan iedere interland of clubwedstrijd in Europa een minuut stilte vooraf gaan. Dat heeft de UEFA laten weten als reactie op de aardbeving in Marokko.

Tot en met 21 september elke wedstrijd minuut stilte vanwege aardbeving
© Pro Shots

'De UEFA zal vanaf morgen en tot en met 21 september een moment stilte in acht nemen bij alle komende nationale team- en clubcompetitiewedstrijden, ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de tragische aardbeving in Marokko. De gedachten van het Europese voetbal zijn bij de bevolking van Marokko in deze moeilijke tijden', luidt de verklaring van de Europese voetbalbond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een aardbeving in het zuiden van Marokko, in de omgeving van de stad Marrakesh, heeft inmiddels meer dan duizend levens geëist. Het dodenaantal loopt nog altijd op. Vanwege de ramp werd de interland tussen Marokko en Liberia van zaterdagavond afgelast. Internationals van Marokko doneerden zaterdag al bloed om de bevolking in het rampgebied te helpen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Marokko
Meer over Marokko
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.