Toptalent Hoogewerf verruilt Manchester United voor Gladbach

Reacties

Dillon Hoogewerf vertrekt na tweeënhalf jaar bij Manchester United. De achttienjarige vleugelaanvaller vervolgt zijn loopbaan bij Borussia Mönchengladbach, waar hij in eerste instantie aansluit bij het tweede elftal.

Toptalent Hoogewerf verruilt Manchester United voor Gladbach
© Pro Shots

De Bundesliga-club is blij met de komst van het Nederlandse 'toptalent', zoals hoofd jeugdopleiding Roland Virkus de voormalig jeugdspeler van Ajax dinsdagmiddag omschrijft. 'Hij is een ongelooflijk snelle, behendige speler die als vleugelspits of achter de spits kan spelen. We zijn blij dat Dillon heeft gekozen voor Borussia en de weg die we voor hem hebben uitgestippeld.'

Voor Hoogewerf is Gladbach na Manchester United zijn tweede club in het buitenland. In 2019 verliet de Nederlandse jeugdinternational de jeugopleiding van Ajax om voor zijn kans te gaan op Old Trafford. Bij United speelde de in Almere geboren aanvaller voor de Onder-18 en de Onder-23. Hoewel Hoogewerf zeker niet hoefde te vertrekken, was de club bereid mee te werken aan zijn transfer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In onderstaande video stelden we Dillon Hoogewerf in 2020 voor. 

Van Ajax naar Manchester United: Dillon Hoogewerf droomt van Old Trafford
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Borussia Mönchengladbach
Meer over Borussia Mönchengladbach
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.