Toptalent Celta rondt veelbesproken overstap naar Saoedi-Arabië af

Reacties

Gabri Veiga kiest op 21-jarige leeftijd al voor het grote geld in Saoedi-Arabië. Al-Ahli heeft de komst van het toptalent van Celta de Vigo zaterdagmiddag bevestigd.

Toptalent Celta rondt veelbesproken overstap naar Saoedi-Arabië af
© Pro Shots

De transfer van Veiga diende zich al enige tijd aan. Napoli was aanvankelijk heel dicht bij het aantrekken van de Spaanse middenvelder, maar Al-Ahli bood een veelvoud van het salaris dat in Italië klaarlag en won zo de strijd om zijn felbegeerde handtekening. Dat leidde tot kritiek van Real Madrid-routinier Toni Kroos, die op het social media beschamend noemde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In plaats van zich bij een Europese topclub verder te ontwikkelen, kiest Veiga na vijftig competitieduels in Spanje al voor een carrière in Saoedi-Arabië. Celta wordt er financieel niet slechter van, want dat ontvangt naar verluidt zo'n veertig miljoen euro voor de Spaanse jeugdinternational. Ook dertigers als Riyad Mahrez en Roberto Firmino kozen al voor Al-Ahli.

Bekijk hier al onze video's
Meer Gabri Veiga
Meer over Gabri Veiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.