Toekomst Ibrahimovic blijft in Zweedse nevelen gehuld

Reacties

De aanwezigheid van Zlatan Ibrahimovic op het trainingsveld van Hammarby IF was al voer voor speculaties, die nu door technisch manager Jesper Jansson allerminst worden ontzenuwd.

Toekomst Ibrahimovic blijft in Zweedse nevelen gehuld
© Pro Shots

Ibrahimovic bivakkeert in zijn geboorteland in afwachting van een bericht van AC Milan om terug te keren naar het door het coronavirus zo zwaar getroffen Italië. De 38-jarige spits houdt zijn conditie op peil bij Hammarby IF, de Zweedse club waarvan hij mede-eigenaar is.

'Hij traint hier en heeft contact met Milan over wanneer het moment daar is om terug te keren', zegt Jansson tegen het Zweedse TV4. Of het meer wordt dan alleen wat meetrainen blijft ongewis. 'Ik kan niet zeggen wat hij tegen mij zegt. Ik denk dat niemand iets weet, hijzelf ook niet. We speculeren er ook niet over. We vinden het alleen maar leuk dat hij bij ons traint. Het is een win-winsituatie, ook voor Milan.'

Het is de vraag of de voormalig Ajacied nog zal gaan spelen voor de Rossoneri, ook vanwege de onzekerheid of het seizoen nog wordt hervat. Zijn contract met AC Milan loopt tot 30 juni. Daarna heeft Ibrahimovic zijn handen vrij voor een nieuwe uitdaging.

'Ik wil iets leren over het voetbal vanuit een andere hoek. Ik lever mijn bijdrage vanaf de kant, niet op het voetbalveld', heeft hij eerder gezegd tegen Svenska Dagbladet over zijn rol bij Hammarby IF. Bij de Zweedse club hopen ze ongetwijfeld dat Zlatan ook op het veld wat gaat betekenen voor de club waarvan hij mede-eigenaar is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.