Training Zlatan in Zweden zorgt voor speculaties

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft zich donderdag laten zien op het trainingsveld. Op dat van Hammarby IF, de Zweedse club waarvan hij mede-eigenaar is.

Training Zlatan in Zweden zorgt voor speculaties
© Pro Shots

Ibrahimovic staat nog onder contract bij AC Milan, maar keerde vanwege de coronacrisis tot nader order terug naar Zweden. In afwachting van wat komen gaat in de Serie A houdt de aanvaller zijn conditie in zijn eigen land op peil.

Dat doet hij niet alleen thuis. Ibrahimovic trainde mee met Hammarby IF. In Zweden, waar minder strenge richtlijnen gelden met betrekking tot het coronavirus, is een groepstraining nog mogelijk.

De aanwezigheid van Ibrahimovic bij Hammarby IF zorgt voor speculaties over zijn toekomst. De 38-jarige aanvaller heeft immers laten weten dat alle opties nog open liggen, dus ook een verhuizing naar de club waarvan hij mede-eigenaar is.

Volgens voorzitter Richard von Yxkull moet er niet veel achter worden gezocht. 'Hij wilde gewoon door gaan en vroeg of hij met mocht trainen. We hebben ja gezegd. Het is leuk dat hij bij ons wil trainen.' Het is de vraag of het bij een eenmalig gastoptreden blijft. 'Maandag beginnen we met de echte groepstrainingen. Natuurlijk is Zlatan dan welkom, maar het valt nog te bezien wat er dan gaat gebeuren', zegt technisch manager Jesper Jansson.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.