Toekomst Excelsior-selectie omgeven met vraagtekens

Reacties

Algemeen directeur Ferry de Haan van Excelsior gaat deze week om tafel met spelers die een aflopend contract bezitten. Dat zijn er liefst dertien.

Toekomst Excelsior-selectie omgeven met vraagtekens

Vooral defensief is de toekomst van Excelsior met vraagtekens omgeven. Drie doelmannen en zes verdedigers hebben een verbintenis die afloopt. 'Voor 1 april moeten die formeel worden opgezegd', legt De Haan uit aan Voetbal International. 'Dat klinkt dan heftig, maar zo zijn de regels. Wij gaan met iedereen praten, polsen hoe de spelers erover denken en zeggen wat wij vinden. Het grootste probleem blijft dat we helaas nog niet weten of we volgend jaar Eredivisie of Jupiler League spelen. Dat zou het allemaal een stuk eenvoudiger maken.'

Centrale verdediger Jurgen Mattheij gaf eind vorig jaar al aan te willen wachten met praten, Khalid Karami liet ook al doorschemeren nog niet te willen verlengen. De huurlingen Warner Hahn en Jordy de Wijs zullen terugkeren naar respectievelijk Feyenoord en PSV. Chelsea-huurling Danilo Pantic keert naar verwachting terug naar Londen en over de Braziliaan Arghus zal Excelsior nog in gesprek gaan met Sporting Braga, waar de verdediger nog een contract tot medio 2018 heeft. Van de huidige basisformatie staan Ryan Koolwijk en Mike van Duinen tot 2019 onder contract en liggen Hicham Faik en Stanley Elbers tot 2018 vast.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.