Toekomst Boadu onzeker: AS Monaco haalt aanvaller op in Bundesliga

Reacties

Myron Boadu krijgt er bij AS Monaco een geduchte concurrent bij. De Monegasken nemen Breel Embolo over van Borussia Mönchengladbach.

Toekomst Boadu onzeker: AS Monaco haalt aanvaller op in Bundesliga
© Pro Shots

Boadu maakte vorige zomer de overstap van AZ naar Monaco, maar moest in het prinsendom meestal voorrang verlenen aan Wissam Ben Yedder en Kevin Volland. De 21-jarige spits kwam in zijn debuutseizoen tot 31 competitiewedstrijden, waarin hij vier keer scoorde. De komst van Embolo lijkt geen goed nieuws voor Boadu, die eerder al moest toezien hoe Monaco Takumi Minamino wegplukte bij Liverpool.

Daar lijkt het niet bij te blijven. Ook Andrea Belotti mag zich in de belangstelling van Monaco heugen. De Italiaanse spits liep deze maand uit zijn contract bij Torino en is transfervrij op te pikken. Naast de genoemde namen heeft trainer Philippe Clement in de voorhoede ook nog de beschikking over Gelson Martins en Krépin Diatta.

Boadu beschikt bij Monaco over een doorlopend contract tot medio 2026. Het is niet bekend of de enkelvoudig international in aanmerking komt voor een uitleenbeurt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.