Timber laat van zich horen na oplopen zware knieblessure

Reacties

Jurriën Timber heeft een bericht op zijn Instagram geplaatst nadat Arsenal had bevestigd dat zijn knieblessure ernstig is. De van Ajax overgekomen verdediger raakte geblesseerd tegen Nottingham Forest en moet geopereerd worden.

Timber laat van zich horen na oplopen zware knieblessure
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
2 - 1
Nottingham Forest
Nottingham Forest

VI meldde eerder al dat Timber maandenlang was uitgeschakeld en dat nieuws bracht Arsenal woensdag naar buiten. 'Het doet pijn om te moeten delen dat mijn blessure ernstiger is dan verwacht', schrijft Timber op social media. 'Vooral na het warme welkom dat ik heb mogen ontvangen.'

Timber speelde mee in de strijd om het Community Shield en behield zijn basisplaats in de Premier League, maar bij die twee optredens blijft het voorlopig. 'Ik wilde mijn steentje bijdragen op het veld, maar dit zal de komende periode niet mogelijk zijn. We gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk terug te zijn. Bedankt dat jullie mij in zo'n korte tijd thuis hebben laten voelen.'

De kans is groot dat Timber het resterende deel van het kalenderjaar mist en dus ook de terugkeer van Arsenal in de Champions League en het weerzien met manager Erik ten Hag. Arsenal staat op 3 september tegenover Manchester United in de competitie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.