Arteta gunt Timber direct Premier League-debuut

Reacties

Jurriën Timber heeft een basisplaats bij de eerste competitiewedstrijd van Arsenal tegen Nottingham Forest. De ex-Ajacied begint net als vorige week in de strijd om de Engelse Super Cup links in de verdediging.

Arteta gunt Timber direct Premier League-debuut
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
2 - 1
Nottingham Forest
Nottingham Forest

Mikel Arteta laat de drie grote aankopen van Arsenal allemaal starten tegen Forest. Recordaanwinst Declan Rice speelt op het middenveld samen met de van Chelsea overgekomen Kai Havertz en captain Martin Ødegaard. Bukayo Saka en Gabriel Martinelli spelen zoals verwacht vanaf de flanken en Eddie Nketiah is bij afwezigheid van de geblesseerde Gabriel Jesus aangewezen als spits.

Timber was vorige week tegen Manchester City bij zijn eerste officiële optreden voor Arsenal al de vervanger van Oleksandr Zinchenko. Dat is nu opnieuw het geval. Arteta heeft geschoven in zijn verdediging. Benjamin White vormt op papier samen met William Saliba het centrale duo, waardoor rechts in de defensie een plek vrij is gekomen voor Thomas Partey. Verdedigers Takehiro Tomiyasu, Jakub Kiwior en Gabriel Magalhães nemen plaats op de bank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Arsenal is aan zet nadat de grote concurrent vrijdagavond al won. Manchester City begon aan het nieuwe Premier League-seizoen met een 0-3 overwinning op bezoek bij Burnley.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.