Timber glundert na MLS-show: 'Ik knijp mezelf nog weleens in m'n arm'

Reacties

Jurriën Timber kan twee weken na zijn transfer van Ajax naar Arsenal nog steeds niet helemaal bevatten dat hij nu bij de Engelse topclub onder contract staat. Dat vertelde de Oranje-international bij de start van de oefentrip van Arsenal in de Verenigde Staten.

Timber glundert na MLS-show: 'Ik knijp mezelf nog weleens in m'n arm'

Timber maakte in de nacht van dinsdag op woensdag zijn opwachting voor Arsenal in een door de MLS georganiseerde All Star Skills Challenge in Washington DC. Daarin namen spelers van Arsenal het bij verschillende challenges op tegen een All Star-team met spelers uit de MLS.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Komende nacht speelt Arsenal ook een oefenwedstrijd tegen het All Star-team. De verwachting is dat dat het officieuze debuut wordt voor Timber, die niet kan wachten om in actie te komen voor The Gunners. 'Ik knijp mezelf nog weleens in mijn arm. Voor mij is echt een droom uitgekomen', vertelde de verdediger na de MLS-show in gesprek met Sky Sports.

'Mijn geduld is beloond en ik heb mijn gevoel gevolgd. Nu speel ik bij een van de mooiste clubs van de wereld. Arsenal had vorig seizoen een geweldig jaar en heeft nu weer een aantal nieuwe spelers erbij gehaald. Dat zorgt ervoor dat de verwachtingen alleen maar toenemen. Laten we afwachten waar we komend seizoen gaan eindigen', aldus Timber.

De vijftienvoudig international weet wat er van hem wordt gevraagd bij Arsenal. 'Ik moet mijn kwaliteiten tonen en daarmee iets toevoegen aan deze groep. Ik heb goede gesprekken gehad met de manager. Die gesprekken gaven mij ook het gevoel dat ik de juiste keuze heb gemaakt door naar Arsenal te gaan', zei Timber. Arsenal oefent deze maand in de Verenigde Staten ook tegen Manchester United en Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.