Timber gekraakt om rol bij tegentreffer Feyenoord: 'Domme keuze'

Reacties

De analisten waren niet te spreken over de verdedigende rol van Jurriën Timber bij de gelijkmaker van Feyenoord. De Rotterdammers kwamen woensdagavond vlak voor rust naast Ajax door een kopgoal van Santiago Giménez, die behoorlijk wat vrijheid genoot.

Timber gekraakt om rol bij tegentreffer Feyenoord: 'Domme keuze'
© ESPN
Feyenoord
Feyenoord
1 - 2
Ajax
Ajax

Uit de counter sloeg Feyenoord vlak voor rust toe, Alireza Jahanbakhsh leverde de puntgave assist op zijn teamgenoot af. 'Die voorzet is voor het grootste gedeelte de goal', vindt analist Mario Been van ESPN. Hij zag hoe het misging bij Ajax richting de goal van Feyenoord. 'Kenneth Taylor schakelt te laat om, daardoor moet Timber een keuze maken. Dat is net het moment waarop Giménez vrijkomt', doelt de oud-coach van Feyenoord op de keuze tussen het dekken van Giménez of Sebastian Szymanski.

Kenneth Perez is het niet eens met de keuze van Timber. 'Ik vraag me af of hij het moet doen. Taylor staat niet helemaal bij Szymanski, maar de bal moet wel heel knap gegeven worden wil Taylor er helemaal niet meer bij komen. Ik vind het een domme keuze. Dit is een domino-effect, iedereen komt te laat en dan maakt Timber geen goede keuze.'

Ajax was vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong gekomen via Dusan Tadic. Volg de tweede helft in onze VI Live.

Klik onder of boven de tweet om de video te bekijken

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.