Tijdperk-Mourinho bij Spurs begint met tegenvaller voor Vorm

Reacties

Een nieuwe trainer betekent doorgaans nieuwe kansen, maar Michel Vorm kan zich voorlopig niet laten zien aan José Mourinho. De 36-jarige doelman staat de rest van de maand aan de kant met een kuitblessure.

Tijdperk-Mourinho bij Spurs begint met tegenvaller voor Vorm
© Pro Shots

Vorm liep de spierverrekking op tijdens de training van afgelopen maandag. Tottenham Hotspur meldt dat de vijftienvoudig international de training pas in december weer kan hervatten. En dus loopt de voormalig doelman van FC Utrecht en Swansea City de kans mis om zich te bewijzen aan Mourinho.

Vorm keerde in oktober terug bij Tottenham toen duidelijk was dat eerste keeper Hugo Lloris langdurig aan de kant zou staan door een zware schouderblessure. Sindsdien fungeerde de Nederlander als stand-in van Paulo Gazzaniga. De 27-jarige Argentijn staat onder de lat bij Spurs sinds Lloris wegviel door zijn blessure.

En dat zal dus ook de komende weken zo zijn bij de eerste wedstrijden onder Mourinho. De 56-jarige Portugees werd woensdagochtend aangesteld en gaf donderdag zijn eerste persconferentie. Zaterdag wacht de eerste wedstrijd in de Premier League sinds het ontslag van Pochettino, uit tegen West Ham United.

Behalve Vorm en Lloris kan Mourinho dan ook nog geen beroep op Erik Lamela. De Argentijnse linkspoot is nog herstellende van een hamstringblessure. Achter de inzetbaarheid van Tanguy Ndombele en Jan Vertonghen staat een vraagteken. De Franse middenvelder en de Belgische verdediger hebben de training wel al hervat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.