The Passion zit KNVB dwars: voorzitter blijft twee maanden langer aan

Reacties

Door het muzikale paasspektakel The Passion kan de geplande buitengewone bondsvergadering van de KNVB niet doorgaan. Een van de agendapunten op deze vergadering was de opvolging van bondsvoorzitter Just Spee, die door deze bijzondere situatie twee maanden langer aan moet blijven bij de Nederlandse bond.

The Passion zit KNVB dwars: voorzitter blijft twee maanden langer aan
© Pro Shots

De KNVB heeft door het doorschuiven van de vergadering gehoor gegeven aan een verzoek van de burgemeester van Zeist. Het evenement The Passion wordt op 28 maart georganiseerd, op de avond waarop de buitengewone bondsvergadering eigenlijk gepland stond. De gemeente Zeist heeft alle aandacht nodig voor een goede begeleiding van The Passion en dus kwam een grote vergadering bij de KNVB niet gelegen.

Eigenlijk zou op 28 maart bondsvoorzitter Just Spee een opvolger krijgen, Frank Paauw staat klaar om het stokje over te nemen in Zeist. De huidig hoofdcommissaris van de politie in Amsterdam zal nu moeten wachten tot de reguliere bondsvergadering op 27 mei, dan komt het agendapunt over de opvolging van Spee alsnog aan bod.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.