Tete met Fulham dankzij zondagsschot naar volgende ronde FA Cup

Fulham heeft zich ten koste van Rotherham United geplaatst voor de vierde ronde van het FA Cup-toernooi. Brentford en Wolverhampton Wanderers gaan op herhaling.

Fulham
Fulham
1 - 0
Rotherham United

Kenny Tete had een basisplaats bij Fulham, dat het thuis opnam tegen Rotherham United. De hekkensluiter van het Championship bood knap partij op Craven Cottage, al kwam het zelf nauwelijks tot kansen. Een heerlijk schot van Bobby Decordova-Reid in de 24ste minuut bleek uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor Fulham zijn bekeravontuur vervolgt.

Brentford
Brentford
1 - 1
Wolverhampton Wanderers

Het duel tussen Brentford en Wolverhampton Wanderers was pas negen minuten oud toen de bezoekers met tien man verder moesten na een rode kaart voor João Gomes. Vier minuten voor rust kwam Brentford, waar Mark Flekken onder de lat werd vervangen door Thomas Strakosha, op voorsprong. Neal Maupay schoot na een vrije trap een afvallende bal hard binnen.

De thuisclub slaagde er echter niet in om met een man meer de voorsprong over de streep te trekken, want in de 64ste minuut kwam Wolves op gelijke hoogte. Tommy Doyle schoot van buiten het strafschopgebied heerlijk raak. Het bleef 1-1 in Gtech Community Stadium, waardoor een replay moet uitwijzen wie zich plaatst voor de volgende ronde.