Terugkeer van Torres geeft Simeone aanvallend extra opties

Reacties

Fernando Torres is opgenomen in de wedstrijdselectie van Atlético Madrid, dat ook de supporters vraagt hun steentje bij te dragen om ten koste van PSV de kwartfinale te bereiken in de Champions League.

Terugkeer van Torres geeft Simeone aanvallend extra opties

'De spelers moeten op hun best zijn, maar de aanwezige fans ook', zegt Atlético-middenvelder Gabi op de website van de UEFA. Ook de Eindhovenaren kunnen overigens rekenen op massale steun in Vicente Calderón, waar dinsdag (20.45 uur) drieduizend PSV-supporters aanwezig zijn.

'We moeten winnen voor onze supporters', vervolgt Gabi, die PSV zeker niet wil onderschatten. 'We kennen PSV als een team dat graag de bal wil hebben. De ploeg zal hier iets verdedigender spelen dan in de heenwedstrijd (0-0, red.), maar ze hebben belangrijke spelers die ons het leven zuur kunnen maken.'

Atlético heeft op zijn beurt de ervaren Torres (31) weer terug. Zaterdag ontbrak de spits nog tegen Deportivo La Coruña (3-0) vanwege een lichte knieblessure, maar trainer Diego Simeone kan weer een beroep op hem doen voor het duel met de kampioen van Nederland.

PSV-trainer Phillip Cocu voorspelt een lastige klus voor zijn elftal om voor het eerst sinds 2007 de laatste acht te bereiken, maar geen onmogelijke.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.