'Ten Hag weigert vraag van journalist te beantwoorden'

Reacties

Bij de persconferentie van Erik ten Hag werd het journalist Gary Cotterill vrijdag niet toegestaan om een vraag te stellen. Het is niet duidelijk van wie die uitdrukkelijke wens kwam, van Manchester United of Ten Hag zelf.

'Ten Hag weigert vraag van journalist te beantwoorden'
© Imago
Southampton
Southampton
0 - 1
Manchester United
Manchester United

Cotterill was vrijdag in de perszaal aanwezig om Ten Hags voorbeschouwing te horen op de wedstrijd tegen Southampton van zaterdagmiddag. Vlak voor de start van de persbijeenkomst kreeg hij van de persafdeling van Manchester United te horen dat Ten Hag geen vraag van hem zou beantwoorden.

Volgens The Telegraph wil Ten Hag volgende week met Cotterill in gesprek om een en ander uit te leggen. Volgens Engelse media zijn Manchester United en Ten Hag bepaald niet te spreken over hoe Cotterill journalistiek bedrijft.

Cotterill reisde in april af naar Amsterdam om Ten Hag te interviewen nadat bekend was geworden dat de coach aan de slag zou gaan op Old Trafford. Ten Hag arriveerde in zijn auto bij het trainingscomplex en stopte om een foto te maken met een vader en een kind. Cotterill kwam tussenbeide om Ten Hag snel een paar vragen te stellen, maar de trainer besloot door te rijden. Een maand later, in mei, probeerde Cotterill het opnieuw, toen Ten Hag het uitduel met Crystal Palace bezocht. Ook nu voelde Ten Hag weinig voor een interview; een bewaker hield de journalist tegen.

De relatie tussen Cotterill en Manchester United liep twee weken geleden een nieuwe deuk op. The Mancunians verloren met 4-0 van Brentford. Direct na het laatste fluitsignaal schreef Cotterill op Twitter '#karma' en voegde hij daar een smiley aan toe.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.