'Ten Hag raakt overtuigd: United wil verlengen met jonge middenvelder'

Reacties

De keuze van Hannibal Mejbri om Manchester United trouw te blijven, pakt voorlopig goed uit. United lijkt de twintigjarige middenvelder binnen afzienbare tijd een nieuwe aanbieding voor te schotelen.

'Ten Hag raakt overtuigd: United wil verlengen met jonge middenvelder'
© Pro Shots

Na een uitleenbeurt aan Birmingham City keert Hannibal Mejbri deze zomer terug bij Manchester United. Borussia Dortmund en Sevilla hoopten de Tunesisch international opnieuw te verleiden tot een tijdelijke overstap, maar dat gebeurde niet. Inmiddels heeft Hannibal zich opgewerkt tot volwaardig lid van de selectie van manager Erik ten Hag.

Eerder deze maand bekroonde hij zijn eerste Premier League-minuten van het seizoen met een doelpunt tegen Brighton & Hove Albion, vorige week begon Hannibal op bezoek bij Burnley zelfs aan de aftrap. De twintigjarige technicus ligt volgens Manchester Evening News op koers voor een nieuw contract op Old Trafford. United wil zijn huidige verbintenis, die na het huidige seizoen afloopt, openbreken en verlengen.

Bekijk hier het doelpunt van Hannibal tegen Brighton

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Smaken genoeg
United ziet het zitten in Hannibal, maar zijn kansen op speeltijd kunnen binnenkort weer slinken. Mason Mount en Sofyan Amrabat zijn weer fit en de hoop is dat ook Kobbie Mainoo spoedig weer aansluit. Met Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay en Bruno Fernandes heeft Ten Hag smaken genoeg op het middenveld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.