Ten Hag prijst topaankoop na eerste minuten in United-shirt

Reacties

In de 2-0 oefenzege op Leeds United liet manager Erik ten Hag ook miljoenenaankoop Mason Mount opdraven. Het optreden van de Engelsman in Oslo kon de Nederlander behoorlijk bekoren.

Ten Hag prijst topaankoop na eerste minuten in United-shirt
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 0
Leeds United
Leeds United

'Hij brengt dynamiek in ons spel', stelt Ten Hag in gesprek met MUTV over de 24-jarige international. 'Hij speelde geweldig. Het was zijn eerste optreden, maar wij wisten dat wij dit van hem konden verwachten.'

In zijn eerste 45 minuten voor The Mancunians was Mount vlak bij een treffer. Nadat hij de bal veroverde van Jeremiah Mullen probeerde hij Kristoffer Klaesson te verschalken met een lob, maar de poging ging net over.

Spelersprofiel

M. Mount


Geboortedatum:
10 januari 1999
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Portsmouth
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Manchester United

'Het voelde geweldig om op het veld te staan', begon de topaankoop. 'Ik vond de rol die ik vandaag invulde bij mij passen. Ik kon druk zetten en het spel hoger op het veld opbouwen. Daarmee wil ik de tegenstander iets geven om over na te denken en dat combineren met onze eigen aanvallende dreiging.'

Mount maakte onlangs de overstap van Chelsea naar Manchester United. De Londenaren ontvingen 65 miljoen euro exclusief bonussen voor de speler uit de eigen jeugdopleiding.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.