'Ten Hag moet Rabiot vergeten vanwege extreme salariseisen'

Reacties

De komst van Adrien Rabiot naar Old Trafford lijkt van de baan. De hoge persoonlijke eisen van de middenvelder zouden Manchester United te gortig zijn.

'Ten Hag moet Rabiot vergeten vanwege extreme salariseisen'
© Pro Shots

In de jacht op versterking van het middenveld was het oog gevallen op de 27-jarige Rabiot. Met Juventus werd op hoofdlijnen overeenstemming bereikt over een afkoopsom, maar volgens The Athletic vraagt de Fransman een te hoog salaris. Dat terwijl United van hem wel een van de grootverdieners op Old Trafford wilde maken, zo werd ook duidelijk gemaakt met een lucratief voorstel.

Rabiot wil meer dat de grootverdieners op Old Trafford, maar Man Utd heeft geen trek om daarin mee te gaan. Het gat tussen vraag en aanbod zou zo groot zijn dat een overgang onwaarschijnlijk is geworden.

Dat gegeven heeft Manchester United ertoe gebracht andere opties te bekijken, zoals onder anderen Casemiro van Real Madrid. De naam Frenkie de Jong is nog niet definitief geschrapt, al wordt de kans zeer klein geacht dat de Oranje-international van Barcelona naar United overstapt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.