Ten Hag kiest tegen FC Emmen voor Kristensen en Eiting

Reacties

Erik ten Hag heeft Ajax op enkele plekken gewijzigd. Zo doen Carel Eiting en Rasmus Kristensen vanaf het begin mee in het Eredivisie-thuisduel met FC Emmen (aftrap om 18.30 uur).

Ten Hag kiest tegen FC Emmen voor Kristensen en Eiting

Het duo vervangt Lasse Schöne en Noussair Mazraoui, die tegen Dinamo Kiev in de play-offs van de Champions League afgelopen woensdag nog als respectievelijk middenvelder en rechtsback speelden. Ook linksback Nicolás Tagliafico, die in de return in Oekraïne geschorst is, staat 'gewoon' in de basis.

De andere namen zijn hetzelfde als woensdag. Matthijs de Ligt en Daley Blind vormen het centrale duo achterin, Donny van de Beek en Frenkie de Jong spelen op het middenveld, terwijl Dusan Tadic en Hakim Ziyech de posities naast centrumspits Klaas-Jan Huntelaar bekleden.

Ajax speelt zaterdag dus tegen Emmen en verdedigt dinsdag vervolgens een 3-1 voorsprong tegen Dinamo Kiev. In het seizoen 2014/15 namen de Amsterdammers voor het laatst deel aan het hoofdtoernooi van de Champions League. Aan de eerste twee speelrondes in de Eredivisie hield Ajax vier punten over.

Opstelling Ajax: Onana; Kristensen, De Ligt, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Eiting, De Jong; Ziyech, Huntelaar, Tadic.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.