Ten Hag hoopvol over meespelen Mazraoui, onduidelijkheid over Neres

Reacties

Erik ten Hag hoopt in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo snel meer duidelijkheid te krijgen over de fitheid van Noussair Mazraoui en David Neres. De Ajax-trainer moest de twee zaterdagavond missen tegen FC Twente.

Ten Hag hoopvol over meespelen Mazraoui, onduidelijkheid over Neres
© Pro Shots

Mazraoui speelde dinsdagavond op Anfield nog 86 minuten tegen Liverpool en moest zaterdagavond noodgedwongen toekijken. Ten Hag werd na de 1-2 nederlaag tegen Twente bij FOX Sports gevraagd naar de schade bij de rechtsback. 'Mazraoui heeft last van overbelasting. We hopen dat hij erbij is woensdag en ik acht die kans vrij aanwezig', antwoordde de coach.

Over het eventueel meespelen van Neres was hij iets minder optimistisch, simpelweg omdat er nog weinig duidelijkheid is over de ernst van de enkelkwetsuur. 'Neres is ook kansrijk, maar we hebben nog geen eensluidende diagnose zoals dat heet. Het is complex, maar we zullen er natuurlijk alles aan doen', doelde hij op het inzetbaar krijgen van Neres voor de kraker van woensdag.

Ajax moet in de eigen Johan Cruijff Arena van Atalanta winnen om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League. Zaterdagavond was er in Amsterdam nog chagrijn na het zo povere optreden tegen de Tukkers.

Ajax Nederland

FC Twente Nederland

FC Twente Nederland

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.