Ten Hag: 'Het Nederlandse voetbal mag Ajax bedanken'

Reacties

Na de imponerende overwinning in Bernabéu stond Erik ten Hag nog even stil bij het veelbesproken besluit van de KNVB om de competitiewedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle te verplaatsen naar volgende week woensdag.

Ten Hag: 'Het Nederlandse voetbal mag Ajax bedanken'

'De afdeling wedstrijdzaken van de KNVB verdient een groot compliment', vertelde Ten Hag, die met zijn ploeg een vrij weekeinde had in aanloop naar het duel met Real Madrid, voor de camera van Veronica. 'In het belang van de Eredivisie is het heel goed dat dit gebeurde, we moeten vanuit het collectief gaan denken. Het Nederlands voetbal mag Ajax bedanken, want wij halen de punten binnen.'

Op de persconferentie voegde Ten Hag er nog aan toe dat het verplaatsen van de wedstrijd tegen PEC Zwolle de moeite waard is geweest. 'Het heeft effect gebracht. Voor de uitstraling van het totale Nederlandse voetbal is het een geweldige avond.'

Tijdens de persconferentie stond Ten Hag ook stil bij de staart van dit seizoen. Ajax is nog op drie fronten actief: het treft Willem II in de KNVB-bekerfinale, staat tweede in de competitie op twee punten van PSV en bereikte dus de laatste acht in de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Tadic: 'Ongelooflijke prestatie tegen Real Madrid en mijn beste wedstrijd ooit'
'Weergaloos hoe Frenkie de Jong Luka Modric bespeelde'
'Prestatie Ajax zelden vertoond in het moderne voetbal'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.