Ten Hag heeft slecht nieuws over ziekenboeg en bespreekt vorm van Antony

Reacties

Lisandro Martínez en Casemiro staan voorlopig nog aan de kant bij Manchester United. Manager Erik ten Hag vertelde dinsdag dat hij het geblesseerde tweetal voor de kerst niet terugverwacht in zijn selectie.

Ten Hag heeft slecht nieuws over ziekenboeg en bespreekt vorm van Antony
© Pro Shots
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen
4 - 3
Manchester United
Manchester United

Martínez kampt met een voetblessure die hij in september opliep. De Argentijn staat al bijna twee maanden aan de kant en moet dus nog langer geduld hebben. In de ziekenboeg krijgt hij gezelschap van onder anderen Casemiro. De Braziliaan liep vorige maand een hamstringblessure op.

Wie woensdag tegen FC Kopenhagen wel inzetbaar zijn, zijn Marcus Rashford en Harry Maguire. Rashford miste het competitieduel met Fulham vanwege een kwetsuur aan zijn been, maar is op tijd hersteld. Maguire kampte met een lichte hoofdblessure. Ten Hag vertelde dinsdag dat ook hij inzetbaar is.

Antony
In aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Kopenhagen ging Ten Hag ook in op de recente vorm van Antony, die het in de Britse pers te verduren kreeg vanwege zijn tegenvallende prestaties. 'Hij is er een paar weken uit geweest en dat was niet goed voor zijn ritme', vertelde de manager. 'Antony draaide een goede voorbereiding en zal nu zijn niveau weer moeten gaan halen. Dat is hard werken.'

United won zaterdag met moeite bij Fulham. Ten Hag was het ermee eens dat zijn ploeg nog niet in vorm is. 'We zullen vaker met onze sterkste elf moeten spelen om de automatismen in het team te krijgen. Tot nu toe hebben we veel en vaak moeten veranderen. De balans op het middenveld is er bijna niet geweest. Als we die terugkrijgen, zullen we ook beter gaan spelen.'

UEFA Champions League

Stand Groep A UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
6
5
1
0
12-6
+6
16
2
FC Kopenhagen
6
2
2
2
8-8
0
8
3
Galatasaray
6
1
2
3
10-13
-3
5
4
Manchester United
6
1
1
4
12-15
-3
4
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.