Ten Hag heeft goed nieuws voor Malacia, maar ziet aanvaller wegvallen

Reacties

Erik ten Hag heeft zijn basiself voor het duel met Atlético Madrid bekendgemaakt. In het slot van de voorbereiding treft Manchester United de Spaanse topclub in Oslo. Voor Tyrell Malacia kwam er goed nieuws.

Ten Hag heeft goed nieuws voor Malacia, maar ziet aanvaller wegvallen
Atlético Madrid
Atlético Madrid
1 - 0
Manchester United
Manchester United

De linksback krijgt de voorkeur boven concurrent Alex Telles. De international van Oranje - die afgelopen zomer over kwam van Feyenoord - speelt in de achterhoede met Victor Lindelof, Harry Maguire en Diogo Dalot. David de Gea is de doelman. Lisandro Martínez, voor ruim zestig miljoen euro gekocht van Ajax, begint nog op de bank.

Voor Donny van de Beek was er minder goed nieuws. De aanvallende middenvelder begint in Oslo ook op de bank. Het middenveld van Ten Hag bestaat uit Fred, Scott McTominay en Bruno Fernandes. Christian Eriksen scoorde afgelopen week nog in een besloten oefenpartij, maar kan nog niet starten.

Voorin was er voor Ten Hag ook slecht nieuws. Jadon Sancho moest namelijk afhaken door ziekte. De seizoensstart van de aanvaller, die zich op leek te maken voor een basisplaats, staat op losse schroeven. Anthony Elanga vervangt hem. Ook Anthony Martial en Marcus Rashford starten in de voorhoede. Cristiano Ronaldo is er nog niet bij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een week voor de start van de Premier League gaf Erik ten Hag aan dat zijn ploeg tegen Atlético het moest laten zien. 'Het is onze laatste test. We moeten laten zien klaar te zijn voor het seizoen. Ik wil dat de spelers de minuten in de benen krijgen. Ik wil een teamprestatie zien. Dit is een goede test tegen een goede tegenstander. Ik kijk er naar uit om te zien hoe ver we zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.