Ten Hag gooit opstelling Ajax om voor bekerduel met Spakenburg

Reacties

Trainer Erik ten Hag grijpt het bekerduel van Ajax met Spakenburg aan om enkele andere spelers aan het werk te zien. Zo spelen de Amsterdammers met een volledig ander middenveld.

Ten Hag gooit opstelling Ajax om voor bekerduel met Spakenburg
© Pro Shots
Ajax
Ajax
7 - 0
Spakenburg
Spakenburg

Waar de middenlinie bij de Eredivisie-hervatting tegen Sparta Rotterdam nog bestond uit Ryan Gravenberch, Donny van de Beek en de momenteel geblesseerde Hakim Ziyech, zijn het nu Carel Eiting, Razvan Marin en Siem de Jong die mogen opdraven.

En zo zijn er meer wijzigingen. Onder de lat krijgt Bruno Varela de kans, centraal achterin mag Edson Álvarez zich bewijzen op de plek van Joël Veltman en de achttienjarige Lassina Traoré staat in de spits aan de zijde van de ervaren rotten Ryan Babel en Dusan Tadic.

Niet alle vaste waardes krijgen dus rust van Ten Hag. Zo staat Nicolás Tagliafico ook gewoon linksback en is zijn landgenoot Lisandro Martínez centraal achterin wederom de stand-in van Daley Blind. Als rechtsback krijgt Sergiño Dest de voorkeur boven Noussair Mazraoui.

Opstelling Ajax: Varela; Dest, Álvarez, Martínez, Tagliafico; Marin, Siem de Jong, Eiting; Tadic, Traoré, Babel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.