'Ten Hag denkt weer aan voormalig Ajacied: gesprekken over Dest opgestart'

Reacties

Een deal met Frenkie de Jong lijkt er niet in te zitten voor Manchester United, dat de pijlen volgens Engelse en Spaanse media nu op een andere speler van Barcelona heeft gericht. Manager Erik ten Hag gaat mogelijk weer samenwerken met Sergiño Dest.

'Ten Hag denkt weer aan voormalig Ajacied: gesprekken over Dest opgestart'
© Pro Shots
Het einde van de transferperiode in Nederland is in zicht en dus krijgen clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie een laatste kans om spelers te kopen of huren. Uiteraard zit VI er weer bovenop, met een speciale Transferdeadline Show. Vanaf 21.00 uur kan je inschakelen via de VI App of YouTube.

Dest brak onder Ten Hag door bij Ajax, maar speelde uiteindelijk slechts één seizoen onder coach. In Catalonië is Dest inmiddels voorbijgestreefd, met Sergi Roberto en aanwinst Jules Koundé is trainer Xavi voorzien van genoeg opties op de rechterflank.

In Manchester is Ten Hag op zoek naar een rechtsback die beter past bij zijn speelstijl. Aaron Wan-Bissaka maakte vooralsnog geen indruk en wordt dus mogelijk opgevolgd door Dest. Het zou gaan om een huurdeal met de looptijd van één seizoen. Man Utd is niet de enige club met interesse in de Amerikaanse international, Villarreal wil Dest ook huren volgens Mundo Deportivo.

Mocht Dest naar Old Trafford komen, gaat hij opnieuw samenwerken met Antony. De Braziliaanse recordspeler was pas kort in Nederland toen Dest naar Barcelona vertrok. Met Lisandro Martínez en Christian Eriksen haalde Ten Hag al twee spelers met een verleden bij Ajax naar Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.