Ten Hag-carrousel levert kans voor Kudus op bij gewijzigd Ajax

Reacties

Mohammed Kudus maakt zondagavond in de thuiswedstrijd van Ajax tegen Sparta Rotterdam zijn rentree in de basis. De twintigjarige Ghanees staat naar verwachting op de nummer 10-positie, voor Ryan Gravenberch en Edson Alvarez.

Ten Hag-carrousel levert kans voor Kudus op bij gewijzigd Ajax
Ajax
Ajax
4 - 2
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

Erik ten Hag kiest ervoor Davy Klaassen wat rust te geven na intensieve weken. Dat levert een kans op voor Kudus, die in zijn debuutseizoen door blessureleed nog maar vijf keer in actie kwam in de Eredivisie. Vorige week viel de jongeling in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo al vlak voor tijd uit.

Ten Hag heeft een halve week na de knappe 1-2 uitzege bij Lille in de Europa League vier wijzigingen doorgevoerd in zijn basisploeg. Perr Schuurs, Gravenberch en Sébastien Haller starten ook weer. Dat gaat ten koste van Devyne Rensch, Nicolás Tagliafico en David Neres.

Ajax is zondagavond om 20.00 uur aan zet in de eigen Johan Cruijff Arena, nadat concurrenten PSV en AZ eerder dit weekend al wonnen. Feyenoord kwam in de uitwedstrijd tegen FC Twente niet verder dan een gelijkspel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer M. Kudus
Meer over M. Kudus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.